software3d.com Forum Index software3d.com
Software3D Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Missing File

 
Post new topic   Reply to topic    software3d.com Forum Index -> MineSweeper3D Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hatterass



Joined: 20 Jun 2009
Posts: 6

PostPosted: Tue May 17, 2016 4:42 am    Post subject: Missing File Reply with quote

I have a problem. I recently installed Minesweeper3D on a new machine, but the file BestTimes.bt is missing. Every time I finish a board, I get a message saying it's the first time, and the program can't save the time because the file is missing. Is it possible to CREATE that file, and if so, what format will it have?

All help appreciated,

Horace Brock
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
robertw
Site Admin


Joined: 10 Jan 2008
Posts: 394
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Tue May 24, 2016 11:50 am    Post subject: Reply with quote

It's a custom format, not sure what would happen if you just created it empty.

I'd suggest running as Administrator and seeing if that works (run it a couple of times to see). Then try changing the permissions on the file to allow you access when running normally.

I haven't heard of this happening before, so I'm not sure why, but hopefully that helps.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hatterass



Joined: 20 Jun 2009
Posts: 6

PostPosted: Tue Jun 14, 2016 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Actually, I tried creating it empty. Didn't work. There are no other users on this machine, so I am the Administrator.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
robertw
Site Admin


Joined: 10 Jan 2008
Posts: 394
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Wed Jun 15, 2016 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Being the only user doesn't necessarily mean you have admin priviliges, but OK.

Did you try simply uninstalling and re-installing it?

I haven't heard of this problem from anyone else, so I'm afraid I don't know what else to suggest.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    software3d.com Forum Index -> MineSweeper3D Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP